iphone4sKijelzoCsere

iPhone 4 (gyári minőség) kijelző csere

Az iPhone 4 kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 4 kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 4 teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

9990 Ft

iphone4sHatlapCsere

iPhone 4 hátlap csere (üveg + keret)

Az iPhone 4 hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 4 hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 4 hátlap fekete és fehér gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

2990 Ft

iphone4skozepresz

iPhone 4 középkeret csere

Törött, karcos, elferdült iPhone 4 középrész cseréje gyorsan szakszerűen 6 hónap garanciával!

9990 Ft

iphone4sakkumulator

iPhone 4 akkumulátor csere

Az iPhone 4 akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 4 készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 4 kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 4 akkumulátor csere szükséges.

3990 Ft

iphone4stoltescsatlakozo

iPhone 4 töltéscsatlakozó csere (Dock Conector fekete, fehér)

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4 csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 4 töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

3990 Ft

iphone4stoltescsatlakozo

iPhone 4 mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4 mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 4 mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

3990 Ft

iphone4sbeszedhangszoroCsere

iPhone 4 beszédhangszóró csere

Az iPhone 4 beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

4990 Ft

iphone4scsengohangszoro

iPhone 4 csengőhangszóró csere

Recsegő, torzító iPhone 4 hangszóró cseréje szakszerűen gyorsan 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4selsKamera

iPhone 4 első kamera csere

Foltos, beázott, hibás kamera cseréje szakszerűen 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4shatsoKamera

iPhone 4 hátsó kamera csere

Foltos, beázott, hibás iPhone 4 kamera cseréje szakszerűen 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4srezgomotor

iPhone 4 rezgőmotor csere

Hibás iPhone 4 rezgőmotor cseréje szakszerűen 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4scsengohangszoro

iPhone 4 térerő antenna csere

Ha az iPhone 4 készülék nem érzékeli a térerőt vagy szakadozik a térerő vagy le-fel ugrál a térerő, abban az esetben az iPhone 4 térerő antennáját cserélni kell. Ennek oka lehet külső behatás, leejtés vagy beázás.

4990 Ft

iphone4swifiAntennaCsere

iPhone 4 gps, wifi antenna csere

Ha az iPhone 4 készülék nem bír csatlakozni GPS vagy WiFi hálózathoz esetleg a jelerősség nagyon gyenge vagy minimális, ebben az esetben az iPhone 4 GPS vagy WiFi antenna csere lehetséges.

4990 Ft

iphone4shomeGombFlexCsere

iPhone 4 home gomb flex csere (külső gombot nem tartalmazza)

Az iPhone 4 home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

4990 Ft

iphone4sNemitoHangeroSzalagkabel

iPhone 4 némító gomb és hangerő gomb szalagkábel csere (gombok nem megfelelő működése esetén)

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4 csatlakozó esetleg állandó headset funkcióban marad a készülék. Külső behatás következményeként az iPhone 4 headset csatlakozó sérülhet vagy eltömődhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone4sNemitoHangeroSzalagkabel

iPhone 4 fülhallgató szalagkábel (Headset flex) csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4 csatlakozó esetleg állandó headset funkcióban marad a készülék. Külső behatás következményeként az iPhone 4 headset csatlakozó sérülhet vagy eltömődhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone4sbekapcsGombFolia

iPhone 4 bekapcsoló gomb fólia csere

Ha az iPhone 4 bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

3990 Ft

iphone4sbekapcsGombFolia

iPhone 4 fényérzékelő csere

Az iPhone 4 fényérzékelő hibája, ha hívás közben az arcunkhoz érintve a telefont a kijelző nem sötétedik el. Esetleg ha a telefon nem tudja megkülönböztetni a sötét és a világos környezetet. Ebben az esetben az iPhone 4 készülék fényérzékelőjét cserélni kell.

4990 Ft

iphone4sSimTarto

iPhone 4 SIM tartó

1990 Ft

iphone4sSzoftverJavitas

iPhone 4 szoftver javítás, frissítés

Hibás iPhone 4 szoftver javítás, szakszerűen, garanciával!

2990 Ft

to top button
X