iphone4sKijelzoCsere

iPhone 4s (gyári minőség) kijelző csere

Az iPhone 5 kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 5 kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 5 teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 30 perc

9990 Ft

iphone4sHatlapCsere

iPhone 4s hátlap csere (üveg + keret)

Az iPhone 4s hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 4s hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 4s hátlap fekete és fehér gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

2990 Ft

iphone4skozepresz

iPhone 4s középkeret csere

iPhone 4S középkeret

11990 Ft

iphone4sakkumulator

iPhone 4s akkumulátor csere

Az iPhone 4s akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 4s készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 4s kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 4s akkumulátor csere szükséges.

3990 Ft

iphone4stoltescsatlakozo

iPhone 4s töltéscsatlakozó csere (Dock Conector fekete, fehér)

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4s csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 4s töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

3990 Ft

iphone4stoltescsatlakozo

iPhone 4s mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4s mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 4s mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

3990 Ft

iphone4sbeszedhangszoroCsere

iPhone 4s beszédhangszóró csere

Az iPhone 4s beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

4990 Ft

iphone4scsengohangszoro

iPhone 4s csengőhangszóró csere

Recsegő, torzító iPhone 4s hangszóró cseréje szakszerűen gyorsan 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4selsKamera

iPhone 4s első kamera csere

Foltos, beázott, hibás kamera cseréje szakszerűen 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4shatsoKamera

iPhone 4s hátsó kamera csere

Foltos, beázott, hibás iPhone 4s kamera cseréje szakszerűen 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4srezgomotor

iPhone 4s rezgőmotor csere

Hibás iPhone 4s rezgőmotor cseréje szakszerűen 6 hónap garanciával!

3990 Ft

iphone4scsengohangszoro

iPhone 4s térerő antenna csere

Ha az iPhone 4S készülék nem érzékeli a térerőt vagy szakadozik a térerő vagy le-fel ugrál a térerő, abban az esetben az iPhone 4S térerő antennáját cserélni kell. Ennek oka lehet külső behatás, leejtés vagy beázás.

4990 Ft

iphone4swifiAntennaCsere

iPhone 4s gps, wifi antenna csere

Ha az iPhone 4S készülék nem bír csatlakozni GPS vagy WiFi hálózathoz esetleg a jelerősség nagyon gyenge vagy minimális, ebben az esetben az iPhone 4S GPS vagy WiFi antenna csere lehetséges.

4990 Ft

iphone4shomeGombFlexCsere

iPhone 4s home gomb flex csere (külső gombot nem tartalmazza)

Az iPhone 4s home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

4990 Ft

iphone4sNemitoHangeroSzalagkabel

iPhone 4s némító gomb és hangerő gomb szalagkábel csere (gombok nem megfelelő működése esetén)

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4s csatlakozó esetleg állandó headset funkcióban marad a készülék. Külső behatás következményeként az iPhone 4s headset csatlakozó sérülhet vagy eltömődhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone4sNemitoHangeroSzalagkabel

iPhone 4s fülhallgató szalagkábel (Headset flex) csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 4s csatlakozó esetleg állandó headset funkcióban marad a készülék. Külső behatás következményeként az iPhone 4s headset csatlakozó sérülhet vagy eltömődhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone4sbekapcsGombFolia

iPhone 4s bekapcsoló gomb fólia csere

Ha az iPhone 4s bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

3990 Ft

iphone4sbekapcsGombFolia

iPhone 4s fényérzékelő csere

Az iPhone 4S fényérzékelő hibája, ha hívás közben az arcunkhoz érintve a telefont a kijelző nem sötétedik el. Esetleg ha a telefon nem tudja megkülönböztetni a sötét és a világos környezetet. Ebben az esetben az iPhone 4S készülék fényérzékelőjét cserélni kell.

4990 Ft

iphone4sSimTarto

iPhone 4s SIM tartó

1990 Ft

iphone4sSzoftverJavitas

iPhone 4s szoftver javítás, frissítés

Hibás iPhone 4s szoftver javítás, szakszerűen, garanciával!

2990 Ft

iphone5beszedhangszoro

iPhone 4s Wifi, Bluetooth IC javítás

6990 Ft

to top button
X