iphone5skijelzocsere

iPhone 5 (gyári minőség) kijelző csere

Az iPhone 5 kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 5 kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 5 teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 30 perc

9990 Ft

iphone-se-haz

iPhone 5 hátlap csere

Az iPhone 5 hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 5 hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 5 hátlap gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

11990 Ft

iphone5akkumulator

iPhone 5 akkumulátor csere

Az iPhone 5 akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 5 készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 5 kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 5 akkumulátor csere szükséges.

4990 Ft

iphone5toltescsatlakozocsere

iPhone 5 töltéscsatlakozó csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 5 csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 5 töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone5bekacsologombcsere

iPhone 5 némító és hangerő szalagkábel csere

Az iPhone 5 szalagkábel cseréje akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani esetleg az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

5990 Ft

iphone5bekacsologombcsere

iPhone 5 bekapcsoló gomb csere

Ha az iPhone 5s bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

5990 Ft

iphone5hatlapiKameracsere

iPhone 5 hátsó kamera csere

Az iPhone 5 hátlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 5 hátlapi kamerájának cseréje szükséges.

5990 Ft

iphone5kameracsere

iPhone 5 első kamera csere

Az iPhone 5 előlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 5 előlapi kamerájának cseréje szükséges.

4990 Ft

iphone5beszedhangszoro

iPhone 5 beszédhangszoró csere

Az iPhone 5s beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

3990 Ft

iphone5csengohangszoro

iPhone 5 csengőhangszóró csere

Az iPhone 5 csengőhangszóró megibásodásának jelei, ha készülék nem ad ki hangot esetleg kihangosításnál néma a készülék vagy zenelejátszásnál sem szólal meg. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

3990 Ft

iphone5toltescsatlakozocsere

iPhone 5 mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 5 mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 5 mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone5toltescsatlakozocsere

iPhone 5 headset fólia csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 5 csatlakozó esetleg állandó headset funkcióban marad a készülék. Külső behatás következményeként az iPhone 5 headset csatlakozó sérülhet vagy eltömődhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone5vibramotor

iPhone 5 vibramotor csere

Az iPhone vibramotorjának hibái lehetnek, hogy a készülék hívásnál nem rezeg illetve némításkor sem reagál.

4990 Ft

iphone5c_homegombcsere

iPhone 5 home gomb csere (külső gombot nem tartalmazza)

Az iPhone 5 home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

2990 Ft

to top button
X