iphone5skijelzocsere

iPhone 5c (gyári minőség) kijelző csere

Az iPhone 5c kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 5c kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 5c teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 30 perc

9990 Ft

iphone5c_hatlapcsere

iPhone 5c hátlap csere

Az iPhone 5c hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 5c hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 5c hátlap gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

11990 Ft

iphone5akkumulator

iPhone 5c akkumulátor csere

Az iPhone 5c akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 5c készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 5c kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 5c akkumulátor csere szükséges.

4990 Ft

iphone5toltescsatlakozocsere

iPhone 5c töltéscsatlakozó csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 5c csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 5c töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone5bekacsologombcsere

iPhone 5c némító és hangerő szalagkábel csere

Az iPhone 5c szalagkábel cseréje akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani esetleg az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

5990 Ft

iphone5bekacsologombcsere

iPhone 5c bekapcsoló gomb csere

Ha az iPhone 5c bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

4990 Ft

iphone5hatlapiKameracsere

iPhone 5c hátsó kamera csere

Az iPhone 5c hátlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 5c hátlapi kamerájának cseréje szükséges.

5990 Ft

iphone5kameracsere

iPhone 5c első kamera csere

Az iPhone 5c előlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 5c előlapi kamerájának cseréje szükséges.

4990 Ft

iphone5beszedhangszoro

iPhone 5c beszédhangszoró csere

Az iPhone 5c beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

3990 Ft

iphone5csengohangszoro

iPhone 5c csengőhangszóró csere

Az iPhone 5c csengőhangszóró megibásodásának jelei, ha készülék nem ad ki hangot esetleg kihangosításnál néma a készülék vagy zenelejátszásnál sem szólal meg. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

3990 Ft

iphone5toltescsatlakozocsere

iPhone 5c mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 5c mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 5c mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

iphone5c_homegombcsere

iPhone 5c home gomb csere

Az iPhone 5c home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

2990 Ft

iphone4shomeGombFlexCsere

iPhone 5c home gomb flex csere (külső gombot nem tartalmazza)

Az iPhone 5c home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

2990 Ft

iphone4sfenyerzekelo

iPhone 5c fényérzékelő csere

Az iPhone 5c fényérzékelő hibája, ha hívás közben az arcunkhoz érintve a telefont a kijelző nem sötétedik el. Esetleg ha a telefon nem tudja megkülönböztetni a sötét és a világos környezetet. Ebben az esetben az iPhone 5c készülék fényérzékelőjét cserélni kell.

4990 Ft

iphone4sfenyerzekelo

iPhone 5c headset fólia csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 5c csatlakozó esetleg állandó headset funkcióban marad a készülék. Külső behatás következményeként az iPhone 5c headset csatlakozó sérülhet vagy eltömődhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

4990 Ft

to top button
X