i7-lcd-fekete

iPhone 6 komplett kijelző csere

Az iPhone 6 kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 6 kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 6 teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 30 perc

12990 Ft

iphone-7-lcd (1)

iPhone 6 gyári kijelző csere

Az iPhone 6 kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 6 kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 6 teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 30 perc

18990 Ft

iphone-6-hatlapcsere

iPhone 6 hátlap csere

Az iPhone 6 hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 6 hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 6 hátlap gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

13990 Ft

i7-battery

iPhone 6 akkumulátor csere

Az iPhone 6 akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 6 készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 6 kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 6 akkumulátor csere szükséges.

5990 Ft

iphone-6-dock-connector

iPhone 6 töltéscsatlakozó csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6 csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 6 töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

5990 Ft

iphone-6-volume-button-flex-cable

iPhone 6 némító gomb csere

Az iPhone 6 szalagkábel cseréje akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani esetleg az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

7990 Ft

iphone-6-bekapcsologomb-szalagkabel

iPhone 6 bekapcsoló gomb csere

Ha az iPhone 6 bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

7990 Ft

iphone-6-back-camera

iPhone 6 hátsó kamera csere

Az iPhone 6 hátlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 6 hátlapi kamerájának cseréje szükséges.

7990 Ft

iphone-6-front-camera

iPhone 6 első kamera csere

Az iPhone 6 előlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 6 előlapi kamerájának cseréje szükséges.

5990 Ft

iphone-6-beszedhangszoro

iPhone 6 beszédhangszoró csere

Az iPhone 6 beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

4990 Ft

iphone-6-ringerspeaker

iPhone 6 csengőhangszóró csere

Az iPhone 6 csengőhangszóró megibásodásának jelei, ha készülék nem ad ki hangot esetleg kihangosításnál néma a készülék vagy zenelejátszásnál sem szólal meg. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

4990 Ft

iphone-6-dock-connector

iPhone 6 mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6 mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 6 mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

5990 Ft

iphone-6-front-camera

iPhone 6 fényérzékelő csere

Az iPhone 6 készüléeket, ha hívás közben a fülével nyomogajta a billentyűzetet esetleg a készülék kijelzpője nem sötétül el, az a fényérzékelő megibásodásának jelei. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

5990 Ft

iphone-6-home-flex-original-new

iPhone 6 home gomb csere

Az iPhone 6 home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

5990 Ft

iphone-6s-plus-alaplap

iPhone 6 töltésvezérlés IC csere

Az iPhone 6 készülék töltő IC cseréje abban az esetben szükséges ha a készülék nem megfelelő töltési értékeket produkál. Ha az iPhone 6-ban már előzőleg volt akkumulátor csere és a probléma továbbra is fennáll ami lehet nem bekapcsolás, gyors merülés vagy a készülék töltőre helyezve sem töltődik. Az iPhone 6 töltésvezérlő-je a nem megfelelő autóstöltő, rossz minőségi utángyártott töltő, beázás vagy külső mechanika behatás következtében hibásodhat meg.

14990 Ft

iphone-6s-plus-alaplap-2

iPhone 6 alaplapi javitás

Az iPhone 6 készülék bármiféle alaplapos problémája esetén vállaljuk annak javitását. Ingyenes bevizsgálás után ha az iPhone 6 készülékben zárlat, hibás vezérlés vagy ha bármilyen más alaplapos javitást igényel a készülék a lehető legrövidebb határidővel kijavitjuk.

15990 Ft

iphone-6s-plus-wifi-antenna

iPhone 6 Wifi antenna csere

Ha az iPhone 6 készülék gyengén látja a wifi jelet vagy nagyon ingadozik a jel akkor wifi antenna csere szükséges. Szürke wifi jel vagy nem bekapcsolható wifi-n az iPhone 6 wifi antenna csere nem segít az alaplapos javitást igényel.

7990 Ft

to top button
X