i7-lcd-fekete

iPhone 6s Plus komplett kijelző csere

Az iPhone 6s Plus kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 6s Plus kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 6s Plus teljes kijelzőjét. Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

21990 Ft

iphone-7-lcd (1)

iPhone 6s Plus gyári kijelző csere

Az iPhone 6s Plus kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 6s Plus kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 6s Plus teljes kijelzőjét. Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

29990 Ft

iphone-6-hatlapcsere

iPhone 6s Plus hátlap csere

Az iPhone 6s Plus hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 6s Plus hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 6s Plus hátlap gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

15990 Ft

i7-battery

iPhone 6s Plus akkumulátor csere

Az iPhone 6s Plus akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 6s Plus készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 6s Plus kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 6s Plus akkumulátor csere szükséges.

7990 Ft

iphone-6-dock-connector

iPhone 6s Plus töltéscsatlakozó csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6s Plus csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 6s Plus töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

8990 Ft

iphone-6-volume-button-flex-cable

iPhone 6s Plus némító gomb csere

Az iPhone 6s Plus szalagkábel cseréje akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani esetleg az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

8990 Ft

iphone-6-bekapcsologomb-szalagkabel

iPhone 6s Plus bekapcsoló gomb csere

Ha az iPhone 6s Plus bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

8990 Ft

iphone-6-back-camera

iPhone 6s Plus hátsó kamera csere

Az iPhone 6s Plus hátlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 6s Plus hátlapi kamerájának cseréje szükséges.

9990 Ft

iphone-6-front-camera

iPhone 6s Plus első kamera csere

Az iPhone 6s Plus előlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 6s Plus előlapi kamerájának cseréje szükséges.

6990 Ft

iphone-6-beszedhangszoro

iPhone 6s Plus beszédhangszoró csere

Az iPhone 6s Plus beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

5990 Ft

iphone-6-ringerspeaker

iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere

Az iPhone 6s Plus csengőhangszóró megibásodásának jelei, ha készülék nem ad ki hangot esetleg kihangosításnál néma a készülék vagy zenelejátszásnál sem szólal meg. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

5990 Ft

iphone-6-dock-connector

iPhone 6s Plus mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6s Plus mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 6s Plus mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

8990 Ft

iphone-6-front-camera

iPhone 6s Plus fényérzékelő csere

Az iPhone 6s Plus készüléeket, ha hívás közben a fülével nyomogajta a billentyűzetet esetleg a készülék kijelzpője nem sötétül el, az a fényérzékelő megibásodásának jelei. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

6990 Ft

iphone-6-home-flex-original-new

iPhone 6s Plus home gomb csere

Az iPhone 6s Plus home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

7990 Ft

iphone-6s-plus-alaplap

iPhone 6s Plus töltésvezérlés IC csere

Az iPhone 6s Plus készülék töltő IC cseréje abban az esetben szükséges ha a készülék nem megfelelő töltési értékeket produkál. Ha az iPhone 6s Plus-ban már előzőleg volt akkumulátor csere és a probléma továbbra is fennáll ami lehet nem bekapcsolás, gyors merülés vagy a készülék töltőre helyezve sem töltődik. Az iPhone 6s Plus töltésvezérlő-je a nem megfelelő autóstöltő, rossz minőségi utángyártott töltő, beázás vagy külső mechanika behatás következtében hibásodhat meg.

15990 Ft

iphone-6s-plus-alaplap-2

iPhone 6s Plus alaplapi javitás

Az iPhone 6s Plus készülék bármiféle alaplapos problémája esetén vállaljuk annak javitását. Ingyenes bevizsgálás után ha az iPhone 6s Plus készülékben zárlat, hibás vezérlés vagy ha bármilyen más alaplapos javitást igényel a készülék a lehető legrövidebb határidővel kijavitjuk.

15990 Ft

iphone-6s-hattervilagitas

iPhone 6s Plus háttérvilágítás javitás

Az iPhone 6s Plus készüléken abban az esetben van szükség háttérvilágítás javitásra ha nincs háttérvilágítás, a kijelző nem látható, vagy fekete. Ha az iPhone 6s Plus készülékben kiejlző csere után is sötét marad a kiejlő valószínűleg a háttérvilágítás ment tönkre. Az iPhone 6s Plus háttérvilágítása tönkre mehet zárlat, beázás vagy más külső behatás következtében.

15990 Ft

iphone-6s-plus-wifi-antenna

iPhone 6s Plus Wifi antenna csere

Ha az iPhone 6s Plus készülék gyengén látja a wifi jelet vagy nagyon ingadozik a jel akkor wifi antenna csere szükséges. Szürke wifi jel vagy nem bekapcsolható wifi-n az iPhone 6s Plus wifi antenna csere nem segít az alaplapos javitást igényel.

7990 Ft

X