i7-lcd-fekete

iPhone 6s komplett kijelző csere

Az iPhone 6s kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 6s kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 6s teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

16990 Ft

iphone-7-lcd (1)

iPhone 6s gyári kijelző csere

Az iPhone 6s kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 6s kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 6s teljes kijelzőjét.
Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

24990 Ft

iphone-6-hatlapcsere

iPhone 6s hátlap csere

Az iPhone 6s hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 6s hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 6s hátlap gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

15990 Ft

i7-battery

iPhone 6s akkumulátor csere

Az iPhone 6s akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 6s készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 6s kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 6s akkumulátor csere szükséges.

6990 Ft

iphone-6-dock-connector

iPhone 6s töltéscsatlakozó csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6s csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 6s töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

7990 Ft

iphone-6-volume-button-flex-cable

iPhone 6s némító gomb csere

Az iPhone 6s szalagkábel cseréje akkor szükséges, ha a készüléket nem lehet némítani esetleg az oldalsó hangerő szabályzó gombok valamelyike nyomásra nem reagál. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

7990 Ft

iphone-6-bekapcsologomb-szalagkabel

iPhone 6s bekapcsoló gomb csere

Ha az iPhone 6 sbekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás.

8990 Ft

iphone-6-back-camera

iPhone 6s hátsó kamera csere

Az iPhone 6s hátlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 6s hátlapi kamerájának cseréje szükséges.

8990 Ft

iphone-6-front-camera

iPhone 6s első kamera csere

Az iPhone 6s előlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 6s előlapi kamerájának cseréje szükséges.

6990 Ft

iphone-6-beszedhangszoro

iPhone 6s beszédhangszoró csere

Az iPhone 6s beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

4990 Ft

iphone-6-ringerspeaker

iPhone 6s csengőhangszóró csere

Az iPhone 6s csengőhangszóró megibásodásának jelei, ha készülék nem ad ki hangot esetleg kihangosításnál néma a készülék vagy zenelejátszásnál sem szólal meg. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

5990 Ft

iphone-6-dock-connector

iPhone 6s mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 6s mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 6s mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

7990 Ft

iphone-6-front-camera

iPhone 6s fényérzékelő csere

Az iPhone 6s készüléeket, ha hívás közben a fülével nyomogajta a billentyűzetet esetleg a készülék kijelzpője nem sötétül el, az a fényérzékelő megibásodásának jelei. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

6990 Ft

iphone-6-home-flex-original-new

iPhone 6s home gomb csere

Az iPhone 6 home gombjának hibája, ha normál működés közben nem reagál vagy csak nagyon erős nyomást ézékel. Ez lehet beázás, eltömődés esetleg elhasználódás miatt.

7990 Ft

iphone-6s-plus-alaplap

iPhone 6s töltésvezérlés IC csere

Az iPhone 6s készülék töltő IC cseréje abban az esetben szükséges ha a készülék nem megfelelő töltési értékeket produkál. Ha az iPhone 6s-ban már előzőleg volt akkumulátor csere és a probléma továbbra is fennáll ami lehet nem bekapcsolás, gyors merülés vagy a készülék töltőre helyezve sem töltődik. Az iPhone 6s töltésvezérlő-je a nem megfelelő autóstöltő, rossz minőségi utángyártott töltő, beázás vagy külső mechanika behatás következtében hibásodhat meg.

15990 Ft

iphone-6s-plus-alaplap-2

iPhone 6s alaplapi javitás

Az iPhone 6s készülék bármiféle alaplapos problémája esetén vállaljuk annak javitását. Ingyenes bevizsgálás után ha az iPhone 6s készülékben zárlat, hibás vezérlés vagy ha bármilyen más alaplapos javitást igényel a készülék a lehető legrövidebb határidővel kijavitjuk.

15990 Ft

iphone-6s-hattervilagitas

iPhone 6s háttérvilágítás javitás

Az iPhone 6s készüléken abban az esetben van szükség háttérvilágítás javitásra ha nincs háttérvilágítás, a kijelző nem látható, vagy fekete. Ha az iPhone 6s készülékben kiejlző csere után is sötét marad a kiejlő valószínűleg a háttérvilágítás ment tönkre. Az iPhone 6s háttérvilágítása tönkre mehet zárlat, beázás vagy más külső behatás következtében.

14990 Ft

to top button
X