iphone-7-lcd (1)

iPhone 7 komplett kijelző csere

Az iPhone 7 kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 7 kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 7 teljes kijelzőjét. Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

22990 Ft

i7-lcd-fekete

iPhone 7 gyári kijelző csere

Az iPhone 7 kijelző többnyire leejtéskor szokott megsérülni. Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor a teljes iPhone 7 kijelzőt cserélni kell, mivel ezeknél a típusoknál már egybe van ragasztva a két alkatrész. Ha esetleg az LCD sérül és az érintőüveg hibátlan marad, abban az esetben is cserélni kell az iPhone 7 teljes kijelzőjét. Az iPhone szervíz ideje: 45 perc

34990 Ft

i7-battery

iPhone 7 akkumulátor csere

Az iPhone 7 akkumulátor csere szükséges, amennyiben az iPhone 7 készülékünk csak töltőn kapcsol be, hamar merül esetleg a töltőröl való lecsatlakoztatáskor az iPhone 7 kikapcsol. Amennyiben a telefon hátlapja felpúposodik azonnali iPhone 7 akkumulátor csere szükséges.

8990 Ft

i7-hatlap

iPhone 7 készülékház csere

Az iPhone 7 hátlapja bármilyen komolyabb külső behatás következtében megsérülhet, beszakadhat vagy elhajolhat. A hibás, sérült iPhone 7 hátlap a telefonban későbbiekben is kárt okozhat, esetleg bennünk is kárt tehet. Az iPhone 7 készülékház gyári színekben elérhető, esetleg további egyedi színekben is kapható.

21990 Ft

i7-dock

iPhone 7 mikrofon csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 7 mikrofonja esetleg a hívott fél nem hallja, amit beszélünk. Leejtés következményeként az iPhone 7 mikrofon sérülhet. Nem megfelelő működés esetén ajánlott a cseréje.

9990 Ft

i7-dock

iPhone 7 töltéscsatlakozó csere

Pára vagy beázás következtében oxidálódhat az iPhone 7 csatlakozó esetleg zárlatot okozhat, a töltővel való csatlakozás közben. Külső behatás következményeként az iPhone 7 töltéscsatlakozó széle sérülhet vagy eltörhet. Nem megfelelő töltés esetén ajánlott a cseréje.

9990 Ft

i7-beszedhangszoro

iPhone 7 beszédhangszóró csere

Az iPhone 7 beszédhangszóró megibásodásának jelei, ha hívás közben recseg vagy nem halljuk a másik felet esetleg nagyon halkan. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

7990 Ft

i7-sensor

iPhone 7 fényérzékelő fólia csere

Az iPhone 7 készüléeket, ha hívás közben a fülével nyomogajta a billentyűzetet esetleg a készülék kijelzpője nem sötétül el, az a fényérzékelő megibásodásának jelei. Ennek okai lehetnek beázás vagy leejtés illetve elhasználódás.

9990 Ft

i7-sensor

iPhone 7 előlapi kamera csere

Az iPhone 7 előlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 7 előlapi kamerájának cseréje szükséges.

9990 Ft

i7-hatso-kamera

iPhone 7 hátlapi kamera csere

Az iPhone 7 hátlapi kamera hibái, ha homályosan készít képet esetleg lefagy tőle a készülék vagy nem nyílik ki a blende a fotózásnál. Amennyiben szoftverezés után is fenáll a hiba az iPhone 7 hátlapi kamerájának cseréje szükséges.

14990 Ft

i7-kameralencse

iPhone 7 kameralencse csere

Az iPhone 7 kameralencse cseréje akkor szükséges ha bármi külső behatás éri a kameralencsét és az betörik estleg elreped. Az iPhone 7 kameralencse csere akkor is szükséges ha a fényképező hibás képeket készít esetleg homályos a fotó.

7990 Ft

iphone-7-on-off-flex

iPhone 7 bekapcsoló gomb csere

Ha az iPhone 7 bekapcsoló gomb szorul, feszül vagy nem kattan esetleg teljesen használhatatlan ezt okozhatja leesés, beázás, ütés vagy bármilyen külső behatás. Ebben az esetben az iPhone 7 bekapcsoló gomb cseréje javasolt.

12990 Ft

iphone-7-alaplap

iPhone 7 töltésvezérlő IC csere

Az iPhone 7 készülék töltő IC cseréje abban az esetben szükséges ha a készülék nem megfelelő töltési értékeket produkál. Ha az iPhone 7-ben már előzőleg volt akkumulátor csere és a probléma továbbra is fennáll ami lehet nem bekapcsolás, gyors merülés vagy a készülék töltőre helyezve sem töltődik. Az iPhone 7 töltésvezérlő-je a nem megfelelő autóstöltő, rossz minőségi utángyártott töltő, beázás vagy külső mechanika behatás következtében hibásodhat meg.

17990 Ft

iphone-7-plus-alaplap-2

iPhone 7 alaplap javitás

Az iPhone 7 készülék bármiféle alaplapos problémája esetén vállaljuk annak javitását. Ingyenes bevizsgálás után ha az iPhone 7 készülékben zárlat, hibás vezérlés vagy ha bármilyen más alaplapos javitást igényel a készülék a lehető legrövidebb határidővel kijavitjuk.

18990 Ft

to top button
X